Ook Boddaert naar Den Bosch

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-08-24 00:00:00 // 2964 keer bekeken

Na Ralf Seuntjens en Joey Brock speelt nu ook Maarten Boddaert bij FC Den Bosch. De club meldt op haar officile website dat hetde selectie per direct heeft versterkt met de Roosendaler.Boddaert was de afgelopen weken op proef bij FC Den Bosch en is afkomstig van RBC Roosendaal, waar hij de afgelopen drie seizoenen speelde.

Maarten Boddaert is geboren op 12 september 1989 in Roosendaal en doorliep vanaf zijn tiende jaar de jeugdopleiding van RBC. In het seizoen 2008-2009 werd Boddaert op achttienjarige leeftijd aan de selectie toegevoegd. De afgelopen drie seizoenen kwam de middenvelder tot 72 optredens, waarin hij n competitietreffer maakte.

Technisch directeur Fred van der Hoorn: ,,Maarten is een talentvolle middenvelder met potentie. Hij heeft de afgelopen drie weken uitgebreid kennis kunnen maken met de club en wij met hem. Op de trainingen en in de oefenduels heeft hij de technische staf op unanieme wijze weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. We zijn blij met zijn komst en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd