Voormalig RBC'ers stunten tegen Anderlecht

Gepost door:Remy // 2011-07-30 00:00:00 // 3365 keer bekeken

Oud-Heverlee Leuven is het seizoen in de Belgische Jupiler Pro League uitstekend begonnen. De promovendus versloeg in de seizoensopener recordkampioen Anderlecht. In het eigen stadion Den Dreef werd het 2-1. De voormalige RBC-spelers Nicky Hayen en Jordan Remacle (foto) speelden de volledige wedstrijd.

OHL wist in de tweede helft een 0-1 achterstand om te buigen in een voorsprong. De fusieclub beleefde zo een droomdebuut op het hoogste niveau.

Zowel Hayen als Remacle speelde vorig seizoen een grote rol in het kampioenschap van de club in de Tweede Klasse. Hayen was de rots in de branding centraal achterin en wist daarnaast driemaal het net te vinden. Remacle was met zestien doelpunten en 23 assists n van de absolute uitblinkers.

Ook Sjoerd Ars liet deze week van zich spreken. De spits scoorde bij zijn debuut voor Levski Sofia. Na een goed seizoen bij FC Zwolle werd Ars voor drie jaar vastgelegd door de Bulgaarse topclub. In de derde voorronde van de Europa League maakte hij als invaller in de extra tijd de winnende treffer tegen Spartak Trnava.


Wellicht is het overigens een goed idee voor RBC om een pokersite als sponsor te nemen. Dit is een verschijnsel wat veel voorkomt in het buitenland en waar veel clubs al van hebben geprofiteerd. Online poker sites hebben altijd een solide en financieel sterke achtergrond.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd