Martina voor drie jaar naar RKC

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-07-08 00:00:00 // 3100 keer bekeken

RKC-trainer Ruud Brood heeft komend seizoen de beschikking over Cuco Martina. De verdediger maakte tijdens een proefperiode een goede indruk, waarop de Waalwijkers besloten hem vast te leggen. Zo is te lezen op de website van de kersverse Eredivisionist.

Cuco is een jonge, talentvolle speler met een goede mentaliteit, zegt Brood over zijn nieuwste aanwinst. Ik kan hem inzetten als rechtsback, rechter centrale verdediger en verdedigende middenvelder. Bovendien past Cuco goed in de groep.

De 21-jarige Martina, die in dienst van RBC Roosendaal tot 68 wedstrijden kwam, tekende een contract voor drie seizoenen. Spelen in de Eredivisie is altijd een droom van me geweest. Nu komt die uit en dan ook nog eens bij zon mooi club. Ik kan mijn geluk niet op. Dit is fantastisch. Er staat een sterke selectie, met goede spelers, aldus Martina.

Martina is hiermee na Erwin Nuytinck, komend seizoen in dienst van Excelsior, de tweede RBCer die zijn carrire in de Eredivisie vervolgt. De verdediger was in maart 2011 overigens de enige speler in Roosendaalse dienst met een aflopend contract die contractverlenging kreeg.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd