Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC leeft, als businessclub

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-07-02 00:00:00 // 3141 keer bekeken

Fervente sponsors (en fans) van RBC blijven elkaar vasthouden na het faillissement van hun club. Dat beloofden ze elkaar donderdagavond plechtig in 't Veerhuis in Oud Gastel tijdens de oprichtingsbijeenkomst van de Roosendaalse Business Club, waarvan de afkorting niet geheel toevallig overeenkomt met die van RBC Roosendaal. Ook logo en kleuren van de 'nieuwe RBC' zijn (vrijwel) identiek aan die van de voetbalclub.

Remco van den Heuvel van 't Veerhuis had vierhonderd sponsors aangeschreven voor de bijeenkomst van donderdag, waar uiteindelijk tachtig belangstellenden opdraafden. Onder hen oud-voorzitter Jan Pollemans en Eric Matijsen, de laatste commercile man van RBC.

Hij sprak van een "een rare bijeenkomst, de meesten zijn nog steeds verdoofd door de veel te snelle gebeurtenissen. Misschien overwint nu het vakantiegevoel, maar dat zal snel verdwenen zijn als in augustus de bal weer rolt op de andere velden en niet in het RBC-stadion. Laten we elkaar blijven ontmoeten. Achter de schermen wordt nog altijd gewerkt aan een terugkeer van de vereniging in de laagste amateurklasse. Dan moeten we als trouwe sponsors opnieuw klaarstaan."

Volgens BN/De Stem weet Van den Heuvel nog niet of de businessclub ook op andere Roosendaalse evenementen inspeelt. "We moeten ons wel geregeld laten zien. Da's belangrijk ter overbrugging."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd