Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Curator nog maanden bezig met RBC

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-06-24 00:00:00 // 3109 keer bekeken

De afronding van het faillissement van RBC Roosendaal zal nog enkele maanden in beslag nemen. Dat verwacht curator Toine Jacobs van het Bredase advocatenkantoor Rassers.

"Voor we er helemaal uit zijn, is de zomer voorbij", zegt Jacobs in BN/De Stem. "Dit moeten we zeer zorgvuldig doen. Het is met al dat onroerend goed een uitermate lastige klus. Wellicht schakelen we ook nog externe adviseurs in om de klus goed te kunnen klaren. Er moet heel veel uitgezocht worden."

Jacobs praat inmiddels met de gemeente Roosendaal over de toekomst van het nu leegstaande stadion aan de Borchwerf. De gemeente wil er eventueel tijdelijk ambtenaren in huisvesten, maar volgens Jacobs staan alle opties nog open.

"Tot aan het veilen van het voetbalstadion toe. Jazeker, dat is ook nog mogelijk. Dat geldt eveneens voor het kunstgrasveld dat in het stadion ligt. Wat daar mee gebeurt, is niet duidelijk. De leverancier van dat kunstgrasveld en ik zijn het voorlopig niet eens over de afwikkeling. Het hangt uiteraard ook af van de keus die voor het stadion gemaakt wordt."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd