Veerman naar Helmond Sport

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-06-21 00:00:00 // 3170 keer bekeken

Ook Pepijn Veerman speelt komend seizoen betaald voetbal. De 19-jarige spits zet zijn handtekening onder een tweejarige contract, met een optie voor een derde jaar, bij Helmond Sport.

De geboren Roosendaler doorliep de jeugdopleiding van RBC. In de aanloop naar de competitie 2010/2011 sloot hij op amateurbasis aan bij de hoofdmacht. Na een goede voorbereiding en seizoenstart resulteerde dit in september 2010in een drie-jarig profcontract. Veerman speelde 24 duels in de Jupiler League. Daarin was hij twee maal trefzeker. Hij scoorde in de eerste (Almere City FC-uit) en de laatste (FC Dordrecht-thuis) wedstrijd van de afgelopen competitie.

Hellmondfanatics.nl sprak al met Veerman: Werklust en snelheid zijn vooralsnog mijn sterkste eigenschappen als voetballer. Het liefst kom ik vanaf de linkerflank. Naar binnen trekken en uithalen. Maar ik heb nog veel punten waaraan ik moet werken. Ik zal aan de bak moeten in Helmond, dat is duidelijk. Net zoals ik voor een basisplaats ga.

Veerman verhuist binnenkort richting Oost-Brabant. Dat is wel zo handig. Ik speel met de gedachte om een studie op te pakken. Iets op economisch vlak. En daarnaast wil ik me goed kunnen focussen op het voetbal. Dat heb ik afgelopen jaar ook gedaan.

Naast Veerman vonden ook de volgendeRBCersal een ploegvoor de jaargang 2011/2012: Melvin Koetsier (HSC21, zaterdag Topklasse), Bram Langedijk (NEC-amateurs, zondag hoofdklasse), Ruben Hollemans (NAC, A1 jeugd), Joey Brock (FC Den Bosch, Jupiler League), Melvin de Leeuw (sc Cambuur, Jupiler League), Jordy Zuidam (Katwijk, zaterdag Topklasse), Erwin Nuytinck (Excelsior, Eredivisie), Mels van Driel (ASWH, zaterdag hoofdklasse), Pepijn Veerman (Helmond Sport, Jupiler League), Sander Kruis (Sparta Rotterdam, Jong Sparta), Ralf Seuntjens (FC Den Bosch, Jupiler League).




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd