Reacties supportersclub

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-06-16 00:00:00 // 2860 keer bekeken

Gert van Boeijen, voorzitter van de supportersclub van RBC kan, als hij van de verslaggever van BN/De Stem hoort dat het echt over en uit is voor RBC, niet uit zijn woorden komen. "Dit komt als een geweldige klap", zegt hij even later. "Ik dacht dat het iets ging worden met RBC als hoofdklasser." Hij is totaal verslagen. Arthur Verbraak, lid van de jubileumcommissie en bestuurslid van de supportersclub, had het al gehoord. "Geschrokken is zwak uitgedrukt.

Dit is een van de ellendigste telefoontjes die ik ooit kreeg. Dit is veel harder aangekomen dan het faillissement. We zijn al eerder teruggezakt naar de hoofdklasse. Daar hadden we mooie jaren. Dat kan allemaal niet meer. We hadden meer tijd nodig tussen het faillissement en nu. De partijen die RBC niet wilden steunen zullen er op afgerekend worden. Roosendaal zit nu met een eredivisiestadion waar niemand wat mee kan."

Ook John Hertogh, VLP'er die RBC wilde steunen, schrikt zich een ongeluk als hij het hoort: ,,Dit is absoluut een ramp. Ellendig. Drama."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd