Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Geen doorstart RBC

Gepost door:Remy // 2011-06-15 00:00:00 // 2981 keer bekeken

RBC maakt toch geen doorstart in de hoofdklasse. Dat meldt BN/DeStem. Het stichtingsbestuur van de Roosendaalse voetbalclub zegt te weinig budget te hebben om dat avontuur aan te gaan. Dat besluit betekent het definitieve einde voor RBC.

RBC wilde aanvankelijk een doorstart maken om de succesvolle jeugdopleiding te kunnen behouden. Dit lijkt nu financieel niet mogelijk. In een persbericht laat het stichtingsbestuur tevens weten dat er geen concensus kon worden gevonden voor het spelen van de wedstrijden op Hoofdklasseniveau. "De gemeente kon RBC geen toezeggingen doen over een eventueel gebruik van het stadion, terwijl het aangeboden alternatief mogelijk slechts tijdelijk beschikbaar zou zijn en hoogstwaarschijnlijk niet zou voldoen aan de eisen die de KNVB stelt aan een Hoofdklasse-amateurclub."

Het stichtingsbestuur biedt in het persbericht zijn excuses aan aan businesspartners, sponsors, donateurs, trainers, begeleiders, vrijwilligers, spelers, ouders en supporters. "Het is ons niet gelukt. SORRY!"




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd