Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Oproep: herinneringen delen

Gepost door:Remy // 2011-06-09 00:00:00 // 2814 keer bekeken

Beste bezoekers van RBCfans.nl,

Uiteraard zijn ook wij zeer aangedaan door de ontwikkelingen van de laatste weken. Na een periode vol onzekerheid gaat 8 juni 2011 de boeken in als de dag waarop ons RBC failliet werd verklaard. Wij willen iedereen veel sterkte toewensen in het verwerkingsproces, wat voor ieder weer anders zal zijn. Hoe je het ook wendt of keert, voor elk van ons is RBC een deel van het leven. Een ontmoetingsplaats, een hobby, een passie, voor sommigen haast een religie.

Bijna vijf jaar lang hebben wij jullie met deze website zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden van het laatste nieuws over RBC. Het zal sommigen wellicht zijn opgevallen dat alle informatie, nieuwsberichten en wedstrijdverslagen bewaard zijn gebleven. Dat was ook n van onze doelstellingen: het opbouwen van een mooi archief. Juist nu willen wij dat archief flink uitbreiden en daar is jullie hulp voor nodig.

De afgelopen tijd zijn we van de ene emotie in de andere gevallen. Eerst de dreigende degradatie met daaraan vast een vrijwel zeker faillissement. De miraculeuze handhaving zorgde vervolgens voor intense vreugde, maar al snel sloeg de onzekerheid weer toe. Hoop, frustratie en somberheid wisselden elkaar af, met die enorme mokerslag als slot. Verdriet.

Ongetwijfeld zullen bij ieder talloze herinneringen zijn bovengekomen. En die mogen niet verloren gaan. Daarom roepen wij iedereen op om die herinneringen te delen. Hoe ben jij bij RBC terechtgekomen? Wat betekent de club voor jou? Welke momenten heb jij als hoogte- of dieptepunten beleefd of welke wedstrijd schiet je nog wel eens te binnen? Aan welke speler of trainer denk je wel eens terug? Welke anekdotes moeten worden doorverteld?

Schrijf het op en stuur jouw herinnering naar info@rbcfans.nl. Wij beseffen dat voor de n schrijven therapeutisch werkt, terwijl de ander er de eerstvolgende tijd niet aan moet dnken om te mijmeren over vroeger. Kies je moment, wij zijn dankbaar voor elke inzending. Het komende jaar hopen wij met enige regelmaat een bijdrage te kunnen plaatsen.

Bovenal hopen wij dat RBC door kan in de hoofdklasse. Wat zou het mooi zijn: met een schuldenvrije club, nze club, alsnog het honderdjarig bestaan vieren. Dan maar twee niveautjes lager. En dan op het profvoetbaltijdperk terugkijken met het idee: gelukkig hebben we de herinneringen nog Mocht ook dt ons niet zijn gegund, tja, beschouw deze website dan maar als een gedenkplek, waar in ieder geval nog de herinneringen aan het ter ziele gegane RBC in leven worden gehouden.

Oranje-witte groet,
De redactie




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd