Clubs azen op kunstgras RBC

Gepost door:Remy // 2011-06-09 00:00:00 // 2709 keer bekeken

Volgens het Algemeen Dagblad is het kunstgrasveld van RBC populair bij andere clubs. Binnen een uur nadat gisteren het faillissement werd uitgesproken, meldden zich al twee voetbalclubs bij eigenaar Dick Nootenboom om de mat over te nemen.

Het veld in het MariFlex Stadion werd onlangs nog uitgeroepen tot het beste kunstgrasveld in het betaalde voetbal. Afgelopen maandag wilde Nootenboom de mat al uit het stadion verwijderen, maar daar werd toen door de surseance van betaling een stokje voor gestoken.

'Ik weet nog niet wat RBC nu nog kan. Wij hebben het veld in elk geval buiten de curator gehouden. Dus komt er vandaag een club die voldoende biedt, dan kunnen we het morgen al verhuizen', stelt Nootenboom. Dit is in tegenspraak met de persverklaring van advocaat Hans van Oijen, die gisteren meldde: 'De afkoelingsperiode van twee maanden blijft gehandhaafd, zodat de curator de tijd heeft zich te buigen over de eigendomsrechten van de in het stadion aanwezige zaken, waaronder de aanwezige kunstgrasmat.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd