Heijnen: 'We werken keihard aan overlevingspoging'

Gepost door:Remy // 2011-06-07 00:00:00 // 2743 keer bekeken

DagRoosendaal.nl heeft opnieuw informatie over de reddingsoperatie van RBC. De website lijkt dicht bij het vuur te zitten, maar of hun bronnen kloppen is onzeker. Zo werd verwacht dat dinsdagmiddag (vandaag) een reddingsplan zou worden gepresenteerd, wat niet is gebeurd. Ondernemer John Heijnen zou nu aan de website hebben laten weten dat de groep sponsoren tot het laatste moment de tijd neemt om een levensvatbare situatie te creren.

'In het belang van de club, het personeel, de vele jeugdspelers, supporters en alle andere betrokken werken we keihard aan een ultieme overlevingspoging van RBC Roosendaal', laat John Heijnen, oprichter en mede-eigenaar van het Steenbergse bedrijf Databyte los aan DagRoosendaal.nl. 'Verder heb ik op dit moment geen enkel commentaar, omdat we dat met elkaar hebben afgesproken.' Ook de namen van de mede-sponsoren die aan het overlevingsplan van RBC werken worden door Heijnen niet prijsgegeven.

'We zijn een heel eind op weg, maar we zijn er nog niet. We nemen tot op het laatste moment de tijd, dat moeten we zelfs, om een situatie te realiseren waar de club mee verder kan', vertelt de gedreven Heijnen, die ook maatschappelijk zijn sporen heeft verdiend met het Roparunteam Haste4Life. Dat team groeide de laatste jaren uit tot het best renderende team van de jaarlijkse sponsorloop tussen Parijs en Rotterdam. Heijnen spreekt ook nu weer zijn zakelijke netwerk aan en dat van de andere sponsoren om te komen tot een oplossing voor de betaald voetbal organisatie RBC.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd