RBC krijgt surseance van betaling

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-06-06 00:00:00 // 2746 keer bekeken

Het verzoek om surseance van betaling dat RBC vandaag had ingediend, is vanmiddag door de rechtbank in Breda verleend. Dat meldt BN/De Stem. Als bewindvoerder van de Roosendaalse voetbalclub is mr Toine Jacobs van Rassers Advocaten uit Breda aangesteld.

Dit uitstel van betaling betekent dat er wat meer tijd is voor de sponsorinitiatieven die gaande zijn om RBC van een faillissement te redden. RBC heeft dus nog geen faillissementsaanvraag ingediend, zoals vorige week aanvankelijk werd aangekondigd. RBC-directeur Jeffrey Kooistra praat vanmiddag in Roosendaal het personeel bij over de stand van zaken en geeft vanavond een toelichting aan de ouders van de circa 120 jeugdleden van de club.


Update (bron: Omroep Brabant)
In een verklaring meldt RBC dat de sursance de sponsors nog steeds in de gelegenheid stelt het benodigde bedrag op tafel te leggen. RBC blijft nog in bezit van de voetballicentie die bij een faillissement onmiddellijk vervalt. De rechtbank heeft een 'afkoelingsperiode' van twee maanden gelast. Dit betekent dat schuldeisers dienen te wachten op een beslissing van de bewindvoerder.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd