Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC vraagt faillissement aan

Gepost door:Remy // 2011-06-01 00:00:00 // 2935 keer bekeken

Dinsdagavond heeft de aandeelhoudersvergadering besloten het faillissement aan te vragen voor de NV RBC Roosendaal. Dat meldt BN/DeStem. Na de afwijzing van de gemeenteraad om garant te staan voor een miljoen euro ziet de club geen mogelijkheden meer om oude schulden te saneren.

Vermoedelijk wordt dinsdag 7 junihet faillisementuitgesproken. Het personeel is woensdagochtend door de directie genformeerd.



De officile site verwoordt het drama als volgt:

De aandeelhoudersvergadering van NV RBC Roosendaal heeft dinsdagavond 31 mei jongstleden besloten het faillissement van RBC Roosendaal aan te vragen. RBC Roosendaal is er niet in geslaagd om voldoende financile middelen aan te trekken om een sanering van de schulden mogelijk te maken.

Naar verwachting zal het faillissement dinsdag 7 juni aanstaande worden uitgesproken. Het personeel is hedenochtend door de directie genformeerd. Gelet op de met de faillissementsaanvraag gepaard gaande prioriteiten heeft de directie, de aandeelhoudersvergadering en Raad van Commissarissen besloten dat perscontacten alleen via ondergetekende, advocaat van RBC Roosendaal, verlopen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd