Begroting RBC sluitend

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-05-18 00:00:00 // 2771 keer bekeken

Nadat de spelers op 6 mei een zeer belangrijke sportieve horde namen is het nu de beurt aan directeur Jeffrey Kooistra. Hij staat voor de lastige taak de zaken ook financieel op orde te brengen. Het vertrouwen daarin lijkt te groeien.

Eind deze maand moet de begroting voor het komende seizoen bij de KNVB worden ingediend. Kooistra meldt aan Omroep Brabant: We moeten in de hele breedte terug, maar laten zien dat we de kosten beheersbaar hebben gemaakt. Volgend seizoen kunnen we, op een haar na, zwarte cijfers schrijven. Het liquiditeitsprobleem moet nog opgelost worden. Er zit geen ruimte in de begroting om dat op te lossen.

De 700.000 euro schuld blijft als een zwaard van Damocles boven het hoofd van RBC hangen. Kooistra heeft de hoop op externe financiers nog niet opgegeven. We zien de oplossing, maar bij iedere oplossing heb je meerdere mensen nodig. En meerdere mensen betekent meerdere wensen. De puzzel moet compleet zijn. Daar werken we aan en het zou nu niet meer mogen klappen. Maar die garantie kan ik niet geven.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd