RBC A1 naar finale districtsbeker

Gepost door:Remy // 2011-04-13 00:00:00 // 3213 keer bekeken

RBC Roosendaal A1 heeft zich dinsdag geplaatst voor de finale van de districtsbeker regio Zuid I middels n 5-0 overwinning op Kloetinge A1. In n bar slechte 1e helft viel er weinig te genieten voor de Roosendaalse fans van RBC A1. De ploeg speelde in n veel te laag tempo en leek weinig genspireerd in deze wedstrijd die toch weer n stapje zou betekenen naar de 2e prijs die het dit seizoen zou kunnen behalen. Kloetinge A1 was geenszins onder de indruk van het spel van RBC en kwam er diverse keren gevaarlijk uit maar wist niet te scoren, waardoor beide ploegen gingen rusten met n 0-0 stand, iets wat RBC zichzelf flink moest aanrekenen.

Ook in het begin van de 2e helft was er weinig verbetering te zien in het spel van de kampioen uit de 3e divisie. Pas na het inbrengen van Sandro Arizo en Jozue Weever kwam er wat meer vuur in het spel wat resulteerde in de openingsgoal van Masoud Osmanie. Daarna ging het snel met de score en wist RBC dit gestaag uit te bouwen naar n 5-0 eindstand. RBC behaalde door dit resultaat de finale van de districtsbeker welke wordt gespeeld in Middelburg, maar de ruime overwinning in deze sportieve wedstrijd was wel flink geflatteerd gezien de verhoudingen en het vertoonde spel op deze dinsdagavond. Complimenten aan de spelers van de gasten die ook na het oplopen van de score bleven voetballen en de scheidsrechter uit Zwijndrecht die n puike partij floot.