RBC A1 verliest van ASWH en moet kampioenschap uitstellen

Gepost door:Remy // 2011-04-05 00:00:00 // 2952 keer bekeken

RBC A1 heeft afgelopen zaterdag verloren van ASWH A1 en moest daardoor het kampioenschap in de 3e divisie B met minimaal 1 week uitstellen. RBC had in Hendrik Ido Ambacht het karwei kunnen afmaken maar zag de wedstrijd eindigen in n 3-2 nederlaag waardoor het a.s. zaterdag weer vol aan de bak moet in de lastige uitwedstrijd in Rotterdam tegen Spartaan 20 A1. Met een voorsprong van 8 punten op naaste belager Barendrecht A1 moet het natuurlijk gek lopen willen de Roosendalers dat kampioenschap niet binnen halen maar in de voetballerij weet je het nooit. Spartaan 20 is doorgaans n moeilijke tegenstander voor RBC en het zal de gastheren er alles aan gelegen zijn om de koploper zaterdag n pootje te lichten. Mocht het onverhoopt ook zaterdag fout gaan dan resteren de laatste 2 wedstrijden, thuis tegen Excelsior Maassluis A1 en uit naar OJC Rosmalen A1, om alsnog de titel binnen te halen maar het zou mooi zijn als het dus zaterdag zou gaan gebeuren. Helaas kan ik over de wedstrijd van afgelopen zaterdag weinig melden omdat ook de dreun bij de teammanager blijkbaar hard is aangekomen waardoor er totaal geen informatie over deze wedstrijd bekend is.

RBC B1 zorgde voor n daverende verrassing door koploper Roda JC B1 in eigen huis te verslaan met 1-2. RBC B1 wat na de winterstop echt ontketend is speelt frank en vrij de competitie uit en is voor iedere tegenstander inmiddels n geduchte tegenstander. Na de winterstop haalde RBC B1 maar liefst 9 overwinningen binnen en staat het op n fraaie 5e plaats met zelfs nog uitzicht op n top 4 klassering nogal n contrast vergeleken met het verloop in de 1e helft van het seizoen toen het elftal lang onderin de ranglijst bungelde en iedereen zware tijden in het vooruitzicht zag voor het elftal.

RBC C2 was het 3e en tevens laatste elftal wat zaterdag competitieverplichtingen had en het moest daarvoor evenals RBC B1 n verre reis naar Zuid-Limburg maken. RBC C2 reisde naar de Limburgse hoofdstad Maastricht waar MVV C2 de tegenstander was. RBC C2 haalde tegen de nummer 2 n mooi resultaat door er 1 puntje weg te kapen middels n 2-2 gelijkspel. Zaterdag speelt RBC C2 thuis in het Mariflex Stadion tegen VA FC Twente/GA Eagles C4.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd