Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Seizoen voorbij voor Nuytinck

Gepost door:Nieuwkomer // 2011-02-15 00:00:00 // 3015 keer bekeken

De kans dat Erwin Nuytinck dit seizoen nog in actie komt is volgens BN/De Stem gering. De jeugdige middenvelder raakte in het verloren uitduel tegen Helmond Sport wederom geblesseerd aan zijn schouder.

Nuytinck viel afgelopen vrijdag na 64 minuten in: Ik stond een minuut of tien op het veld, toen ik bij een duel op mijn schouder viel. Die schoot weer uit de kom. Ik heb hem zelf terug in de kom geduwd, maar tien minuten later schoot hij er bij een duel weer uit. Het zat goed fout, dat voelde ik meteen.

Gisteren bezocht Nuytinck het ziekenhuis in Roosendaal: De banden in de schouder zijn opgerekt. Daardoor schiet die er geregeld uit. Tijdens de operatie gaan ze de banden inkorten. Ik kan drie maanden niet voetballen en daar baal ik flink van. Maar als het goed is, heb ik er daarna geen last meer van.

Uitgerekend gisteren ontving Nuytinck een uitnodiging voor de oefenwedstrijd met Oranje onder 17 tegen Belgi. Dat ga ik dus missen. Ik denk dat ik me helemaal op volgend seizoen moet richten. De kans dat hij dan over een profcontract beschikt is groot. Club en speler zijn daarover reeds in gesprek.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd