Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

'RBC profiteert mogelijk mee bij verkoop van Ars'

Gepost door:ForzaRbc // 2010-12-20 00:00:00 // 2828 keer bekeken

De kans bestaat dat RBC Roosendaal nog een financile meevaller tegemoet kan zien dit seizoen. Bayern Mnchen heeft namelijk interesse in Sjoerd Ars, de huidige spits van FC Zwolle.

Ars werd afgelopen zomer van de hand gedaan, omdat RBC het geld wat hij opbracht en zijn salaris goed kon gebruiken om schulden af te lossen. RBC ontving in de zomer wel een 'transfersommetje' van FC Zwolle, maar het exacte bedrag is nooit bekend gemaakt.

Door de vele doelpunten die Ars maakt bij FC Zwolle is hij inmiddels in beeld gekomen bij Bayern Mnchen. Het betreft hier wel het tweede elftal dat uit komt in de 3de Bundesliga. Hier speelt onder andere Boy Deul in. Het elftal staat zeventiende en heeft een doelpuntenmaker nodig. Ars zou deze rol moeten vervullen in de ogen van Andries Jonker, assistent-trainer van Bayern-hoofdcoach Louis van Gaal.

BN De Stem vroeg Jeffrey Kooistra, algemeen directeur van RBC Roosendaal, of de club er financieel van zou profiteren als de spits verkocht zou worden. "Ik heb me daar nog niet in verdiept. Ik kan slechts zeggen dat ik het Sjoerd gun,'' zo vertelde hij aan De Stem.

In de tijd dat Ars verkocht werd was Jeffrey Kooistra al een kleine twee maanden aan het werk als algemeen directeur bij de Roosendaalse club. Hij zou dus bij de verkoopbesprekingen aanwezig moeten zijn geweest, aangezien RBC niet over een technisch directeur beschikt.

Of het daadwerkelijk waar is dat RBC mee zou profiteren van een verkoop van de huidige nummer negen van Zwolle is nog de vraag, wel is bekend dat Ars in het bezit is van een gelimiteerde transfersom.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd