Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Komst ?apa definitief

Gepost door:Remy // 2010-10-07 00:00:00 // 3877 keer bekeken

De komst van hoofdtrainer Fuat apa naar RBC is definitief. Gisteren bevestigden beide partijen al dat slechts de laatste formaliteiten nog moesten worden afgerond. Vandaag tekende de 42-jarige trainer een contract tot het einde van het huidige seizoen.

apa was eerder in Nederland actief bij MVV, waarmee hij in het seizoen 2008/2009 als zesde eindigde in de Jupiler League. In januari 2010 legde hij zijn functie neer, na aanhoudende kritiek van de achterban. Voor zijn tijd in Maastricht werkte apa voor de Belgische clubs KV Turnhout, Patro Maasmechelen, Verbroedering Geel, VW Hamme en het Turkse Genlerbirliģi.

Volgend seizoen wordt Eric Hellemons hoofdtrainer bij RBC. Op dit moment beschikt hij echter nog niet over de benodigde diploma's. RBC slaagde er lange tijd niet in een tussenpaus te vinden, omdat veel kandidaten moeite hadden met de termijn van slechts acht maanden. apa heeft hier echter geen problemen mee, omdat hij voor komend seizoen al een mondelinge overeenkomst heeft met een club op het hoogste niveau in Turkije.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd