Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC A1 en D1 nog zonder puntverlies

Gepost door:Werner // 2010-09-12 00:00:00 // 3131 keer bekeken

Terugkomende van 'n weekendje Landal Greenparks las ik het verheugende nieuws dat Pepijn Veerman 'n contract heeft getekend bij RBC voor de periode van 3 jaar. Voor alle medewerkers binnen de jeugdopleiding is dit weer 'n bewijs dat de vele uren arbeid die ze in hun hobby/werk stoppen niet voor nietszijn geweest. Voor de vele spelers binnen onze opleiding moet deze ontwikkeling een extra stimulans zijn om er voor 100% tegen aan te gaan, je weet maar nooit zie je wel. Langs deze weg wil ik Pepijn dan ook van harte feliciteren met het verdiende contract en hemheel veel succes toewensen met zijn carrire als profvoetballer.

RBC A1 heeft ook zijn 2e wedstrijd op 'n overtuigende manier weten te winnen. Na Sarto vorige week was zaterdag Haaglandia/Winston A1 het slachtoffer van het getergde team van Marco Jalink. RBC begon ook in haar 1e thuiswedstrijd overtuigend en kwamen op voorsprong door een doelpunt van Joey Hooijmeijer. Nog voor de rust liep het gemakkelijk uit door doelpunten van Erwin Nuytinck (strafschop) Ruben Hollemans en Sandro Arizo naar 'n 4-1 ruststand. Haaglandia/Winston A1 had tegengescoord middels 'n strafschop. Na de rust verzuimde de thuisploeg om de gasten snel knock-out te spelen. Slechts Ronald Ouwens wist alsnog het net te vinden waardoor RBC met 'n 5-1 overwinning van het veld stapte in het Mariflex Stadion. RBC is na 2 wedstrijden alleen koploper in de 3e divisie met 6 pnt uit 2 wedstrijden gevolgd door Barendracht A1 en Alexandria '66 A1 die beiden 3 punten uit 2 wedstrijden wisten te vergaren.

Waar de A1 na 2 wedstrijden nog ongeslagen is, is het verhaal van RBC B1 totaal anders. Na de onverdiende nederlaag vorige week thuis tegen Roda JC ging de ploeg van John de Frel zaterdag wederom met minimale cijfers ten onder bij nieuwkomer Barendrecht B1. Het werd in Zuid-Holland 3-2 voor de thuisploeg.

RBC C1 behaalde haar 1e puntje van de competitie. Op Sportpark Meilust waar alles verre van ideaal was deelde RBC de punten met NEC/FC Oss C1. Het werd 3-3 in Bergen op Zoom en de gevierde man bij RBC C1 was Bart Nieuwkoop die alle 3 de Roosendaalse treffers voor zijn rekening nam.

RBC C2 is ook nog ongeslagen in deze prille competitie, Het wist zaterdag bij NEC/FC Oss C2 'n puntje mee naar huis te brengen. Op het schitterende complex de Eendracht in Nijmegen werd het 2-2.

In navolging van RBC A1 is ook RBC D1 uitstekend aan het seizoen begonnen. Was het vorige week veel te sterk voor Cortgene/JVOZ D1, nu moest MVV de lange terugreis naar Zuid-Limburg aangaan met 'n 4-2 nederlaag. Voor de koploper uit de 1e divisie scoorden Diego Snepvangers 2x, Sebastian Verhulst en Max Heijnen. RBC deelt de koppositie met PSV D1.

RBC D2 kon aande goede start van vorige week geen vervolg geven. Het verloor de uitwedstrijd tegen Oranje Wit D1 met 4-1.

Uitslagen 11 sept:
RBC A1 - Haaglandia/Winston A1, 5-1
Barendrecht B1 - RBC B1, 3-2
RBC C1 - NEC/FC Oss C1, 3-3
NEC/FC Oss C2 - RBC C2, 2-2
RBC D1 - MVV D1, 4-2
Oranje Wit D1 - RBC D2, 4-1




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd