Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Vandalen actief rondom Mariflex Stadion

Gepost door:ForzaRbc // 2010-09-08 00:00:00 // 2624 keer bekeken

Rond het Mariflex Stadion, de thuishaven van RBC Roosendaal, zijn vandalen actief. Aan de voorzijde van het stadion zijn in korte tijd diverse ruiten gesneuveld. Vorige week zijn de daders zelfs het stadion binnengegaan en hebben zij televisieschermen meegenomen.

Algemeen directeur Jeffrey Kooistra heeft met de zoveelste tegenslag te maken. ''Het wordt steeds heftiger'', zo vertelt hij aan BN De Stem. ''Met de gemeente willen we binnenkort overleggen wat we daaraan kunnen doen. Maar eerst hebben we met het oplossen van onze financiele problemen en met het aantrekken van een nieuwe trainer andere prioriteiten. Daarna komt dat probleem aan de orde.''

Niet alleen het stadion is het doelwit, maar ook bij auto's, die geparkeerd staan op het terrein, sneuvelen regelmatig ruiten.

De politie in Roosendaal is ervan op de hoogte, maar kan nog niets ondernemen. Zij hebben ook geconstateerd dat er regelmatig jongeren ophouden onder de tribunes van het stadion. Of die jongeren ook betrokken zijn bij de inbraken is niet vastgesteld. ''Wij moeten dit objectief bekijken. Daarom is het nog maar de vraag of het instellen van bijvoorbeeld een samenscholingsverbod wel haalbaar is'', aldus een politiewoordvoerder tegenover BN De Stem.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd