Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

81%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

19%

Stemmen: 21

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Duplan akkoord met FC Utrecht

Gepost door:Nieuwkomer // 2010-08-13 00:00:00 // 2853 keer bekeken

Duplan kiest (na het afhaken van Preston North End?) voor FC Utrecht. De club uit de Domstad en Sparta Rotterdam bereikten afgelopen nacht een akkoord over de transfersom voor de frivole aanvaller. Duplan kwam donderdag reeds tot overeenstemming met FC Utrecht op het gebied van zijn persoonlijke eisen.

De Fransman is inmiddels gekeurd en ondertekende een contract voor drie jaar. Hij kan komend weekend debuteren in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Uitgerekend de club die ook interesse toonde in Duplan.

Technisch directeur Foeke Booy toonde zich vanmorgen zeer tevreden met het aantrekken van Edouard Duplan. Hij is een creatieve en snelle aanvaller, die op meerdere posities inzetbaar is. Edouard is ambitieus en wil zich graag op een hoger niveau manifesteren, dus ook in dat opzicht past hij goed bij FC Utrecht, aldus Booy. We zijn blij dat we zo snel na het vertrek van Loc Loval in goed overleg met de technische staf hebben kunnen anticiperen. Booy ziet de Fransman als een versterking voor FC Utrecht. We spelen veel wedstrijden, in de competitie, de beker en ook Europees, dus dan heb je een brede en hoogwaardige selectie nodig.

In Roosendaal volgt men de ontwikkelingen rondom Duplan met meer dan normale belangstelling. Naar verluidt kan RBC bij een transfer van hun oud-speler een behoorlijk bedrag tegemoet zien.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd