Duplan is "hot"

Gepost door:Nieuwkomer // 2010-08-12 00:00:00 // 2905 keer bekeken

Een vertrek van Edouard Duplan bij Sparta is aanstaande. De aanvaller staat nog een jaar onder contract bij de Rotterdammers en brengt bij een tussentijds vertrek nog wat geld in het laatje. Gezien de zorgelijke financile toestand op Het Kasteel is Sparta bereid mee te werken aan een vertrek.

De aanvaller zelf heeft ook wel oren naar een overstap. Waar eerder oude bekenden Maaskant en Booy de Fransman wilden inlijven heeft zich nu ook een club uit de Engelse Championship gemeld. De interesse van FC Utrecht is nog steeds concreet. Booy erkent de belangstelling en sprak reeds metDuplan. Speler en club kunnen op korte termijn een aanbieding tegemoet zien.

De interesse uit Engeland komt ongelegen voor Booy: Duplan moet een keuze maken tussen het geld in Engeland en de sportieve uitdaging van een goede eredivisieclub, die Europees voetbal speelt. Wij kunnen niet concurreren met een club uit Engeland.

Ook insiders rondom Sparta twijfelen niet meer aan het vertrek van Duplan. Hetgeen hen nu nog bezighoudt is niet waarheen de Fransman vertrekt maar voor hoeveel.

UPDATE

RTV Rijnmond meldt dat Preston North End de club uit de Championship is die Duplan wil inlijven. De club wordt momenteel getraind door Darren Ferguson. In 1999 speelde de Schot 14 wedstrijden in het shirt vanSparta. Bekende oud-spelers van Preston North End zijn Bobby Charlton die zijn carriere in 1974 bij deLilywhites afsloot als trainer/coach en David Beckham die in het seizoen 1994/1994 vijf maal uitkwam voor PNEFC.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd