Seizoen begint voor de jeugdopleiding

Gepost door:Werner // 2010-08-08 00:00:00 // 2805 keer bekeken

Ondanks dat Zuid Nederland nog volop geniet van de vakantie in typisch Hollandse temperaturen, begint op maandag 9 augustus de jeugdopleiding van RBC aan het seizoen 2010 - 2011. De bovenbouw A1, B1 en C1 starten dan met de trainingen op Sportpark Meilust. De vraag bij velen zal zijn hoe de teams zich gaan manifesteren in het nieuwe seizoen. Gaat de A1 de weg naar boven opnieuw inslaan, lukt het de B1 om zich wederom te handhaven in de 1e divisie en gaat de C1 voor een fantastisch resultaat zoals ze vorig seizoen bewerkstelligde ? Kortom het zal weer 'n seizoen gaan worden waar we reikhalzend naar uitkijken. De onderbouw C2, D1 en D2 beginnen iets later aan de voorbereiding en ook hier gaat alle aandacht uit hoe de jonkies zich gaan ontwikkelen komend seizoen.

Voor RBC B1 begint het seizoen officieel al op zaterdag 21 augustus. Het komt dan uit in het bekertoernooi waar het is ingedeeld met NAC B1, Feyenoord/Ecxelsior B2, en Excelsior B1. De 1e wedstrijd voor deze bekercomp is meteen al 'n testcase voor het team van de nieuwe trainer John de Frel. RBC B1 treft dan in Breda meteen de degradant uit de ere divisie van vorig seizoen NAC B1. 3 Dagen later op 24 aug speelt het dan de 2e wedstrijd thuis tegen Feyenoord/Excelsior B2 en de poulewedstrijden worden afgesloten op zaterdag 28 aug wederom met een thuiswedstrijd tegen Excelsior B1. De winnaar van deze poulewedstrijden plaatst zich meteen voor de volgende ronde terwijl de nurs 2 een tussenronde spelen. Op 4 september komen dan alle teams in aktie voor de 1e speelronde van het seizoen 2010-2011.

Uiteraard proberen wij ook dit seizoen weer u op de hoogte te houden over de resultaten van alle elftallen binnen onze opleiding waarvan ik zeer afhankelijk ben van de teammanagers van deelftallen vooral bij uitwedstrijden. Hopelijk krijg ik dit jaar meer informatie van die mensen door zodat elk elftal straks de aandacht krijgt die het verdient.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd