Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC schrapt trainingskamp

Gepost door:Remy // 2010-07-17 00:00:00 // 2709 keer bekeken

Het trainingskamp van RBC gaat volgende week niet door. Van dinsdag tot en met vrijdag zouden de Roosendalers in Delden verblijven, maar uit financile overwegingen is daar een streep door gezet. 'Als voetbalman betreur ik dat ten zeerste, als bestuurder moet ik echter wel', zegt algemeen directeur Jeffrey Kooistra in BN/DeStem.'Zo'n trainingskamp is enorm wenselijk, maar niet noodzakelijk.' RBC bespaart hierdoor zo'n 14.000 euro.

'Het is niet anders', aldus interim-trainer Eric Hellemons.'Een trainingskamp heeft zeker nut, maar ook hier in Roosendaal kunnen wij aan het groepsgevoel werken.'

RBC heeft zich voor komend seizoen overigens ten doel gesteld om mee te doen om een plaats in de play-offs. Bovenal wil de club echter financieel gezond worden. De KNVB heeft RBC inmiddels weer ingedeeld in de zorgwekkende 'categorie 1'. Binnen drie jaar moet de club daar uit om de proflicentie te kunnen behouden. De Roosendalers werken komend seizoen met een begroting van drie miljoen en een spelersbudget van 800.000 euro.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd