Ars: 'De club heeft open kaart met me gespeeld'

Gepost door:ForzaRbc // 2010-04-03 00:00:00 // 2744 keer bekeken

RBC Roosendaal moet terug in haar begroting, waardoor de grootverdieners weg mogen bij de club. Jordan Remacle, Tim Peters, Patrick Duarte en Carlos Ramos hebben al te horen gekregen dat hun opties in het contract niet gelicht worden. Ook Sjoerd Ars heeft te horen gekregen dat hij mag uitzien naar een andere club.

Het contract van de trefzekere spits loopt nog een jaar door, dus hoopt RBC hem komende zomer te kunnen verkopen. 'Sportief gezien willen we natuurlijk dat hij blijft, maar financieel is zijn vertrek aantrekkelijk,' zo stelt algemeen directeur Jan Pollemans in het voetbalmagazine Voetbal.

'De club heeft open kaart met me gespeeld,' zo zegt Sjoerd Ars. 'Ik heb alle begrip voor hun standpunt. Zelf wil ik ook best een stapje omhoog maken. Afgelopen winter was er belangstelling vanuit verre warme landen, maar ik kies nog niet voor het geld. Ik heb nog te veel sportieve ambities. Ik zie wel wat er komende zomer gebeurt, ik maak eerst het seizoen bij RBC af. Ook de meeste clubs in de eredivisie hebben geen geld. De situatie in het betaalde voetbal is dramatisch. Ik maak me daar zorgen over. Ik vraag me af hoe lang het financieel nog haalbaar is om, zeker in de eerste divisie, full-profs op de loonlijst te hebben,' zo vertelde Ars aan Voetbal.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd