Coolen: 'Christianen weer nummer ??n'

Gepost door:Remy // 2010-03-19 00:00:00 // 3767 keer bekeken

Hoewel Melvin Koetsier is hersteld van een lichte blessure staat Arjan Christianen wederom onder de lat vanavond. Trainer/coach Rini Coolen geeft de voorkeur aan Christianen vanwege zijn ervaring en omdat hij meer coacht. 'Maar over Melvin Koetsier ben ik ook tevreden. Wij gaan de optie in zijn contract lichten, zodat hij ook volgend seizoen hier speelt. Maar Arjan is nu weer de nummer n', aldus Coolen in BN/DeStem.

De eveneens weer fitte Wesley Pollemans keert wel terug in de basisopstelling. Carlos Ramos wordt naar de bank verwezen. 'Wesley heeft meer aanvallende impulsen. Bovendien heb ik met Carlos een fitte verdediger achter de hand, die ik indien nodig ook in het centrum in kan zetten.'

Coolen kan vanavond niet beschikken over Melvin de Leeuw en John Schot. De Leeuw liep eerder deze week lichte verwondingen op, toen hij in Bergen op Zoom met zijn auto van de weg afraakte omdat hij moest uitwijken voor een kat. Schot gebruikt sinds kort medicijnen tegen zijn terugkerende voorhoofdsholteontstekingen. Coolen: 'Dat zijn antibiotica die ook op de dopinglijst staan. Ik wil niet het risico nemen dat John straks een straf aan zijn broek krijgt, terwijl hij juist probeert gezond te worden. Volgende week zijn de stoffen weer uit zijn bloed verdwenen.' De Tholenaar zal komende zomer een operatie aan zijn neusschot ondergaan om definitief af te rekenen met de ontstekingen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd