Christianen vervangt geblesseerde Koetsier

Gepost door:Remy // 2010-03-08 00:00:00 // 2729 keer bekeken

Melvin Koetsier ontbreekt vanavond bij RBC, dat een thuiswedstrijd afwerkt tegen FC Emmen. De doelman, uitstekend op dreef de laatste maanden, hield aan het duel tegen FC Volendam een bovenbeenblessure over. De jonge keeper wordt vervangen door Arjan Christianen, die sinds een paar weken volledig is hersteld van een gebroken voetwortelbeentje. Overigens verwacht trainer Rini Coolen niet dat Koetsier lang uitgeschakeld zal zijn.

Ook Felino Jardim zal vanavond zeker niet aan de aftrap verschijnen. De middenvelder kreeg op het trainingsveld een tik op de enkel. Wesley Pollemans, terug van een schorsing, heeft wat last van de schouder en begint op de bank. Hij wordt op de rechtsbackpositie vervangen door Carlos Ramos. Maarten Boddaert, die zijn schorsing eveneens heeft uitgezeten, speelt op het middenveld samen met Umut Gndogan en Tjaronn Chery of John Schot. Dat gaat ten koste van Joran Pot, over wie Coolen niet geheel tevreden is.

RBC opende het huidige seizoen met een fraaie 0-4 zege op bezoek bij Emmen. De ploeg van Harry Sinkgraven pakte ook daarna weinig punten en moest serieus gaan vrezen voor degradatie. In de winterstop werd de selectie echter flink versterkt, met onder meer Ruud ter Heide (8 doelpunten in 7 duels) en Angelo Zimmerman, die transfervrij was nadat zijn contract bij RBC werd ontbonden. En van de belangrijkste spelers voor FC Emmen is voormalig RBC'er Hans Denissen, die al 10 keer scoorde in 23 wedstrijden en daarnaast 7 assists afleverde. Inmiddels kruipt Emmen weg van de onderste plaatsen, onder meer omdat de laatste drie uitwedstrijden in winst werden omgezet. Er werd zelfs gewonnen op bezoek bij koploper De Graafschap.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd