Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Koeschijten laatste actie stichting

Gepost door:Remy // 2010-02-25 00:00:00 // 2767 keer bekeken

Aanstaande zaterdag zal de stichting Samen voor RBC Roosendaal haar laatste activiteit organiseren. Om 14:30 uur vindt in het MariFlex Stadion de actie 'koeschijten' plaats. Later die middag zal een cheque worden overhandigd aan RBC-directeur Jan Pollemans. Per 1 maart wordt de stichting ontbonden.

Na de oprichting van de stichting in november 2009 werd onder meer een benefietavond georganiseerd, die bijna 25.000 euro opleverde. Ook de verkoop van kerststollen, een sms-actie en de fietstocht van supporters naar het uitduel tegen FC Oss brachten een mooi bedrag bijeen. 'Daarmee hebben wij de club in de crisismaanden op allerlei manieren ondersteund. Dat blijven we doen, maar daar is de stichting niet langer voor nodig. Er zijn manieren genoeg te bedenken om RBC te helpen', aldus Johan Laros, voorzitter van de stichting, in BN/DeStem.

De supportersvereniging organiseert zaterdag de jaarlijkse voetbalquiz in de Bert Viel Lounge van het stadion. De quiz, met vragen over het amateurvoetbal, de Nederlandse profcompetities en het internationale voetbal, begint om 13:00 uur. Deelname is gratis en er zijn verschillende prijzen te verdienen. Bovendien zullen de spelers en technische staf van RBC aanwezig zijn.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd