RBC B1 stunt in Rotterdam

Gepost door:Werner // 2010-01-25 00:00:00 // 2729 keer bekeken

RBC B1 heeft voor een daverende verrassing gezorgd door het veel hoger geklasseerde Feyenoord B2 met 0-1 te kloppen op Varkenoord in Rotterdam. RBC dat de punten goed kan gebruiken, krijgt door deze overwinning weer aansluiting met hun naaste concurrenten. Zaterdag treft het op Meilust Spartaan 20 B1 dat met 1 punt meer dan RBC op de 9e plaats staat, dus een overwinning zou de ploeg van Frans Vermeulen nog verder op weg kunnen helpen.

RBC A1 ging met de kleinst mogelijke cijfers onderuit bij Excelsior Rotterdam. Het door blessures geplaagde elftal verloor met 1-0 en zakte daardoor naar de laatste plaats op de ranglijst.

RBC C1 heeft de winterstop goed doorstaan. Thuis tegen FC Utrecht ging de zegetocht voort en stond er na het laatste fluitsignaal een klinkende 3-0 score op het bord in Roosendaals voordeel. RBC C1 staat nu op de 6e plaats met 22 pnt uit 14 wedstrijden en verloor er dit seizoen slechts 4.

RBC C2 trof in zijn 1e de beste wedstrijd in Competitie A, een zeer gerenomeerde tegenstander in niemand minder dan Ajax C2. RBC verloor met 2-5 nadat het zelfs even op voorsprong had gestaan door doelpunten van Hakan Patan en Bas van den Broek, maar de Amsterdammers trokken nadien de wedstrijd ruim naar zich toe. Zaterdag volgt er een nieuwe krachtmeting met een topper als RBC op bezoek gaat bij PSV.

RBC D1 verloor van koploper PSV D1 met 4-1. Door deze nederlaag zakte RBC naar de 9e plaats.

RBC D2 knokte zich tot 2x toe terug van een achterstand tegen koploper PSV D2 maar zag nadien de ploeg uit Eindhoven alsnog de volle buit naar zich toe trekken. Voor RBC scoorde Diego Snepvangers beide doelpunten.

Uitslagen:
Excelsior R. - RBC A1, 1-0
Feyenoord B2 - RBC B1, 0-1
RBC C1 - FC Utrecht C1, 3-0
RBC C2 - Ajax C2, 2-5
RBC D1 - PSV D1, 1-4
RBC D2 - PSV D2, 2-4




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd