Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Activiteiten supportersvereniging in het nieuwe jaar

Gepost door:Remy // 2010-01-06 00:00:00 // 3084 keer bekeken

Allereerst wenst het bestuur van de supportersvereniging u allen een zeer gelukkig en "oranje-gekleurd" 2010. Uiteraard zal de supportersvereniging ook in het nieuwe jaar weer activiteiten organiseren voor alle RBC-supporters.

Devoetbalquiz zal dit jaar echter NIET plaatsvinden op de laatste zaterdag van de winterstop. De BVO RBC Roosendaal speelt op die dag een oefenduel tegen Sparta Rotterdam, waardoor de supportersvereniging heeft besloten de voetbalquiz op te schuiven naar een latere datum. Het bestuur betreurt het dat de BVO geen rekening heeft gehouden met de inmiddels traditionele voetbalquiz. Vanzelfsprekend informeren wij u zo snel mogelijk over de nieuwe datum voor de voetbalquiz!

Op zaterdag 27 maart vindt het jaarlijkse darttoernooi plaats in de Bert Viel Lounge in het MariFlex Stadion. Noteert u deze datum dus alvast in uw agenda. Meer informatie over aanvangstijden en de manier waarop u zich kunt inschrijven volgt te zijner tijd via deze website.

Houdt u deze website dus in de gaten voor meer informatie omtrent de activiteiten die de supportersvereniging voor u organiseert.

Bestuur supportersvereniging RBC Roosendaal




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd