Stichting opent rekening

Gepost door:Remy // 2009-11-23 00:00:00 // 2954 keer bekeken

De stichting 'Samen voor RBC Roosendaal' heeft een bankrekening waarop supporters, sponsors en sympathisanten een donatie kunnen storten. Het rekeningnummer is 1548.22.515.

Ondertussen wordt de website samenvoorrbcroosendaal.nl aangevuld met informatie. Via de site kunt u kaarten bestellen voor de benefietavond op 10 december. Kaarten kosten 50 euro. Drank en hapjes worden gesponsord door leveranciers, diverse artiesten treden gratis op, personeel van RBC zal deze avond actief aanwezig zijn in de horeca en er wordt een veiling georganiseerd met spelers en oud-spelers.

Daarnaast wordt een kerststolactie gehouden.Bakkerij de Rooy maakt speciale 'Samen voor RBC Roosendaal' kerststollen. Deze worden verkocht bij de PLUS Supermarkten ende opbrengst van 3 euro gaat naar de Stichting. De kerststollen zullen ook verkocht worden in kraampjes in de Roselaar.

Behalve naar financile steun is de stichting op zoek naar vrijwilligers, die ingezet kunnen worden bij de diverse acties. Via de website kunt u zich hiervoor opgeven.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd