Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Steun RBC en wordt mede-eigenaar!

Gepost door:Remy // 2009-11-19 00:00:00 // 2831 keer bekeken

RBC beleeft zware tijden envraagt haar supporters de club te steunen. Dit kan onder andere door de aankoop van certificaten van aandelen. Onderstaand de oproep van RBC op de officile website:

STEUN RBC ROOSENDAAL, NEEM EEN CERTIFICAAT VAN AANDELEN EN WORDT MEDE-EIGENAAR VAN RBC ROOSENDAAL!

RBC Roosendaal zit in financieel zwaar weer en doet hierbij een dringend beroep op haar supporters om de club in deze moeilijke fase te steunen. Dat kan door de aanschaf van een of meerdere certificaten van aandelen.

Een certificaat van aandelen kost 138,11. Als certificaataandeelhouder zorgen wij dat u nog nauwer betrokken raakt bij RBC Roosendaal. Wij bieden u in ieder geval de gelegenheid om eens per jaar op een vergadering van aandeelhouders zonder stemrecht nader genformeerd te worden door het Stichtingsbestuur over de balanspositie van de club, waarbij ook uw inbreng en advies wordt gewaardeerd.

Inonderstaand PDF-bestandtreft u nadere informatie, een formulier gegevens kandidaat certificaathouder alsmede een machtigingsformulier. Dit kunt u uitprinten,invullen entezamen met een kopie van uw legitimatiebewijs in een gesloten envelop zonder postzegel retourneren aan RBC Roosendaal, Antwoordnummer 890, 4700 VB Roosendaal.

Wij hopen van harte dat wij gezamenlijk RBC Roosendaal door deze moeilijke fase heen kunnen loodsen door dit beroep op uw loyaliteit.

Klik HIER voor het PDF-bestand met daarin alle informatie, alsmede het formulier 'gegevens kandidaat certificaathouder' en een machtigingsformulier.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd