Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

84%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

16%

Stemmen: 19

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Spandoek Volta Side Fanatics: the making of

Gepost door:Remy // 2009-10-12 00:00:00 // 3052 keer bekeken

Al meerdere jaren zorgen de Volta Side Fanatics voor mooie spandoeken op de oosttribune. Ook voorafgaand aan dit seizoen werden de handen uit de mouwen gestoken. Redactielid Dennis was erbij en maakte een fotoverslag. De komende tijd zal regelmatig een 'making of' verschijnen van een doek dat momenteel in het stadion is te zien. Deze keer het Volta Side spandoek!

Net als voorgaande jaren werd deze zomer aangepakt om nieuwe doeken en materialen te maken voor het sfeervak OC, de Volta Side. Nadat eind juni de eerste gesprekken plaats hadden gevonden, werd op donderdag 16 juli de eerste verfbus opengedraaid. Aangezien er al veel doeken verouderd waren en een aantal zelfs verdwenen was, werd besloten om vooral doeken te maken die het vak wat meer sfeer gaven. Zowas het Volta Side doek al bijna een jaar afwezig. Daarom werd deze als eerste opnieuw gemaakt.

s Avonds om half zeven werd het supportershome opengegooid en werd er bijgepraat over het afgelopen seizoen, de voorbereiding en komend seizoen. Na een kleine twee uur werd het oude Volta Side doek via een beamer uitgetekend. Hierna werden de verfbussen en kwasten gepakt om het daadwerkelijk te gaan inschilderen.




Het logo is helemaal af

Zoals op de fotos te zien is werd het allaat en daardoor werd besloten om vrijdagochtend verder te gaan met het doek.

Op vrijdagochtend om 11:00 was er afgesproken bij het supportershome. De oranje banen werden geverfd en de letters werden uit de hand getekend.




De banen zijn af...


... en er wordt begonnen aan de letters die met de hand zijn uitgetekend




Het begint er al op te lijken






's Middags om half vier is het Volta Side Fanatics doek af




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd