Interviews
Meest recente interviews

RBC D2 keurig 3e

Gepost door:Rbcfan // 2009-10-11 00:00:00 // 2875 keer bekeken

RBC D2 blijft verbazen. Het jonge team van Leonardo Mouwen wat vorig seizoen kampioen werd in de Hoofdklasse A doet het in de 2e divisie dit seizoen wonderbaarlijk goed. Het staat op een meer dan keurige 3e plaats en dat is een klassering die niemand op voorhand verwacht had. Gisteren was Desk D1 de volgende prooi van dit elftal. Het won deze keer wederom zij het nu nipt met 1-0 door een doelpunt van Sebastian Verhulst

RBC D1 kreeg na afloop de complimenten van de tegenstander voor het goede spel, maar stond wel met lege handen. Tegenstander RKC/Willem II D1 zegevierde met 0-3 gezien het spelbeeld een zwaar geflatteerde overwinning temeer omdat RBC gedurende de gehele wedstrijd het betere van het spel had maar 1 ding vergat... scoren, en dat deed de ploeg uit Tilburg dus wel effectief waardoor het de 3 punten stal waar de thuisclub er eigelijk meer recht op had. Jammer jongens volgende week nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen.

RBC C1 speelde zeker voor rust zijn beste wedstrijd van het seizoen. De overwinning vorige week bij Spartaan '20 C1 heeft de jongens van Marco Jalink zeker goed gedaan en dat was duidelijk aan het spel af te zien. RBC speelde fris met leuk combinatievoetbal waar tegenstander Vitesse/AGOVV C1 geen antwoord op had in het eerste bedrijf. RBC ontbrak het ook aan het nodige geluk toen eerst een bal via de paal terug het veld in kwam en even later de doelman van de gasten schitterend redde op weer een vlot lopende RBC aanval. Na de rust moest RBC gedwongen een stapje terug doen en kwam Vitesse/AGOVV beter in de wedstrijd, kreeg het ook de beste kansen maar ook zij wisten niet tot scoren te komen zodat de wedstrijd uiteindelijk eindigde in 0-0 een uitslag waar beide trainers wel mee konden leven.

RBC C2 poetste de nederlaag van afgelopen week bij FC Dordrecht weg met een klinkende 4-1 overwinning tegen FC Den Bosch C2. RBC liep al snel uit naar een 4-0 voorsprong door doelpunten van Jeroen Beerendonk 3x en Bart Nieuwkoop alvorens de ploeg uit Den Bosch iets terug kon doen. Daarna ontspon zich een leuke wedstrijd die helaas ontsiert werd door de warrig leidende scheidsrechter Dolmans die 1x rood en 4x geel gaf en daardoor zichzelf een hoofdrol toebedong in een wedstrijd waarin dit helemaal niet nodig was.

RBC B1 verloor uit bij koploper Roda JC met4-3, een stand die pas gehaald werd in de 13e !!!!! minuut van de blessuretijd. Daarna vond de scheidsrechter uit Maastricht !!!dat het mooi geweest was, maar hielp daarmee Roda JC wel aan zijn 3 punten. Dus niet alleen RBC wordt genaaid door de scheidsrechters. RBC A1 zag zijn uitwedstrijd tegen VVV Venlo A1 afgelast door de overvloedige regenval welke vrijdagavond in Limburg was gevallen.