RBC C2 knokt zich prima terug

Gepost door:Rbcfan // 2009-09-13 00:00:00 // 3087 keer bekeken

RBC C2 heeft zich zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PSV C2 prima teruggeknokt nadat het met 0-2 was achter gekomen. Jeroen Beerendonk zorgde eerst middels een strafschop voor de aansluitingstreffer en kort voor tijd was het dezelfde speler die de verdiende gelijkmaker scoorde waardoor het alsnog 1 punt wist over te houden aan dit boeiende duel.

RBC A1 heeft aan de goede competitiestart van vorige week geen vervolg kunnen geven. Nou troffen de Roosendalers het ook bepaald niet met tegenstander NEC/FC Oss A1. Een paar weken terug werd RBC door dezelfde tegenstander nog flink afgedroogd in de bekerstrijd (5-1 nederlaag), deze keer had het team van Harry Biemans de zaakjes wel goed voor elkaar in verdedigend opzicht. NEC/FC Oss had gedurende de 1e helft wel het betere van het spel maar kwam niet tot scoren, zodat beide ploegen na 45 minuten de kleedkamer opzochten met een blanco stand. Na rust drongen de Nijmegenaren steeds feller aan en RBC moest alle zeilen bijzetten om in de wedstrijd te blijven, soms met kunst- en vliegwerk, maar een stunt zat in het vooruitzicht. Doch 10 minuten voor tijd viel dan toch de uiteindelijke beslissing door een schuiver in de rechterbenedenhoek. RBC probeerde daarna nog wel aan te zetten maar veelvuldig werd tevaak de lange bal naar voren gebruikt waar eenzame spits Pepijn Veerman weinig mee uit kon richten zodat de 1e nederlaag voor RBC na 90 minten een feit was. Volgende week kan de ploeg zich revancheren wanneer het weer thuisspeelt.

RBC B1 leek op weg naar de 1e overwinning van het seizoen nadat het kort na rust door een doelpunt van Joey Hooijmeijer op voorsprong was gekomen tegen WillemII/RKC B2 maar nadat het verzuimde om deze voorsprong verder uit te bouwen kreeg het vlak voor tijd toch nog een tegentreffer te verwerken zodat het slechts 1 puntje overhield aan dit duel.

RBC C1 verloor van PSV C1 met 0-3 terwijl ook RBC D1 zijn wedstrijd verloren zag gaan met1-2 tegen JVOZ D1. Deenige ploeg die zaterdag wel tot winst wist te komen was RBC D2. Het won van Oranje Wit met 1-0 door een doelpunt van Sebastian Verhulst.