RBC start met zelfde elf als tegen Emmen

Gepost door:ForzaRbc // 2009-08-13 00:00:00 // 3074 keer bekeken

RBC Roosendaal neemt het vrijdagavond op tegen de Go Ahead Eagles. Vorige week vrijdag won RBC met 0-4 op bezoek bij FC Emmen. Diezelfde elf spelers zullen vrijdagavond in de basis starten tegen de Eagles.

Vandaag was de laatste training voor de wedstrijd met de Eagles. Opvallende speler bij het eerste was Robin van Nijnatten. De linksback werd afgelopen seizoen door Rini Coolen nog te licht bevonden en teruggezet naar het tweede elftal. Van Nijnatten bleek het zo goed te doen bij de beloften waardoor hij weer een plaats bij het eerste veroverde.

Ook Melvin de Leeuw deed weer mee. Dinsdag zat hij nog op de hometrainer en sloeg het partijtje over. De Leeuw bleek een hersenschudding opgelopen te hebben afgelopen zaterdag in het duel met Jong Feyenoord/Excelsior, waardoor hij last had van misselijkheid. 'Ik was de afgelopen dagen misselijk, en dan vooral als ik moest rennen. Ik heb woensdag dan ook een vrije dag gehad. Nu heb ik daar geen last meer van, en zit ik vrijdag gewoon bij de selectie,' zo vertelde De Leeuw.

Trainer Rini Coolen bemoeide zich flink in de partijvorm vandaag. De trainer liet weten dat als de doelman (Koetsier red.) de bal niet kwijt kon aan de zijkanten (bij Polak en Martina) de bal richting Gregory Nelson gespeeld moest worden.

Vermoedelijk opstelling: Koetsier, Martina, Ramos, Zimmerman, Polak, Boddaert, Chery, Gundogan, Remacle, Nelson en Ars.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd