Van Driel: 'Twee ton was maar een grapje'

Gepost door:ForzaRbc // 2009-08-10 00:00:00 // 3104 keer bekeken

Deze week zal Mels van Driel met het tweede elftal meetrainen. Trainer Rini Coolen heeft hem tijdelijk uit de selectie gezet, nadat hij afgelopen vrijdag zijn onvrede uitte in BN De Stem. Hij liet toen weten dat hij het vreemd vond dat hij voor twee jaar werd vastgelegd en dat er dan nog twee spelers op zijn positie vastgelegd werden.

Coolen noemde het 'onprofessioneel gedrag' en ziet dat zijn voormalig aanvoerder niet met een reserverol kan omgaan.

"Voor de ondertekening van zijn contract is met Mels uitvoerig gesproken over de positie die hij in zou gaan nemen binnen het elftal en de mogelijkheid dat er nog een andere speler op zijn positie zou worden aangetrokken. Om die reden hebben we Mels ook een verlaagde aanbieding gedaan", aldus Coolen.

Vrijdag ontbrak Van Driel bij de wedstrijd Emmen - RBC, aangezien Coolen hem weigerde mee te nemen met de spelersbus. Van Driel was samen met Tim Peters naar Emmen afgereisd met de auto.

Ook komende vrijdag zal hij niet van de partij zijn tegen Go Ahead Eagles. De maandag erop zal hij als het goed is weer aanhaken bij de training.

De speler zelf accepteert de strafmaatregel. "Ik begrijp dat de trainer kwaad is. Al was dit zeker niet wat ik beoogde. Ik was en ben slechts teleurgesteld dat ik niet speelde. Niet meer en niet minder."

Volgens Coolen verdiend Van Driel helemaal geen twee ton per jaar. "Wij zijn juist genoodzaakt met een beperkt spelersbudget te werken."

Van Driel vond het wel grappig om te zeggen dat hij zoveel verdiende. "Natuurlijk verdien ik veel minder. Dat van die twee ton was een geintje. Maar zo is het kennelijk niet overgekomen..."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd