Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Opleiding start 10 augustus

Gepost door:Rbcfan // 2009-08-03 00:00:00 // 2701 keer bekeken

Na een welverdiende vakantie start de opleiding volgende week maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het zal voor de meesten onder ons even wennen zijn op de nieuwe thuishaven "Meilust" in Bergen Op Zoom i.p.v. het schitterende Vierhoeven maar desalniettemin zal iedereen eraan gelegen zijn om ook in het nieuwe seizoen weer een woordje van zich mee te laten spreken in de competitie.

RBC start dit seizoen met 6 teams die allemaal uitkomen in de hoogste of 1 na hoogste divisie van het jeugdvoetbal. Na een jaar absentie verwelkomen we wederom een C2 elftal, wat gezien de ontwikkelingen afgelopen seizoen bij de C1 geen overbodige luxe is. De overstap van de D1 naar de C1 was voor veel jongens toch een iets te grote stap waardoor het voor dat team uiteindelijk penibel werd in het verloop van het seizoen als het om lijfsbehoud ging. Door opnieuw te starten met een C2 elftal hoopt men dit euvel in de toekomst op te lossen.

Er zijn dit jaar een stel nieuwe trainers actief binnen de opleiding. Robert Molenaar verruilde de A1 voor het beloften team. Zijn plaats wordt nu ingenomen door Harry Biemans. Bij de B1 vertrok Reinald Boeren. Hij wordt de nieuwe trainer van v.v. Roosendaal. Zijn plaats wordt ingenomen door Frans Vermeulen die in het seizoen 2007-2008 nog kampioen wist te worden met dit elftal. Erwin de Nijs is toegevoegd aan de selectie van RBC en daarvoor in de plaats is gekomen Marco Jalink. De nieuwe C2 krijgt Jos Bogers als trainer, terwijl Gijs v/d Bom en Leonardo Mouwen ook dit seizoen de D1 en D2 onder hun hoede nemen.

Maandag 10 augstus dus de 1e training en dat geldt voor de bovenbouw zijnde: A1, B1 en C1.
De onderbouw: C2, D1 en D2 beginnen een weekje later op 17 augustus.
Verders zijn er bekerwedstrijden voor de A1 op 22, 26 en 29 augustus en voor de B1 op 22, 25 en 29 augustus.
De competitie begint 5 september.

Vanaf nu zal ik iedere week (met uitzondering periode 27 aug-11 sept, vakantie) de nodige info plaatsen betreffende programma en nabeschouwing bij competitiewedstrijden.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd