Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Busreizen supportersvereniging seizoen 2009/2010

Gepost door:Remy // 2009-07-26 00:00:00 // 2764 keer bekeken

In nauwe samenwerking met de BVO RBC Roosendaal heeft de SupportersverenigingRBC Roosendaal deze week een nieuw en aantrekkelijk buscontract afgesloten met de busmaatschappij Brabant Expres. Ook de BVO RBC Roosendaal zal in het komende seizoen gebruik blijven maken van de diensten van dezebusmaatschappij uit Zevenbergen.

De BVOen de Supportersvereniging hebben de handen ineen geslagen om een contract met gunstige financile voorwaarden te realiseren, om het streven te verwezenlijken om elk uitduel van RBC Roosendaal met een busreis te kunnen bezoeken. De Supportersvereniging RBC Roosendaal is dan ook verheugd te kunnenmelden dat deze doelstelling is behaald!

Het komende seizoen kunt u zodoende elke uitwedstrijd van RBC Roosendaal bezoeken via de busreizen die de Supportersvereniging zal verzorgen, ongeacht het aantal aanmeldingen per reis. De tarieven zullen in het komende seizoen bovendien zeer aantrekkelijk zijn!

Binnenkort kunt u via deze website meer informatie verkrijgen over de eerste uitwedstrijd van RBC Roosendaal in het seizoen 2009/2010, als op vrijdag 7 augustus aanstaande FC Emmen de tegenstander is. De tarieven, vertrektijden en de manier waarop u uzelf voor deze busreis kunt aanmelden zullen in de komende week op deze website te lezen zijn.

De Supportersvereniging RBC Roosendaal hoopt u komend seizoen tijdens de thuis- en uitduels te mogen begroeten, dan maken we er samen een mooi seizoen van.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd