MariFlex nieuwe naamgever stadion

Gepost door:ForzaRbc // 2009-07-17 00:00:00 // 2977 keer bekeken

MariFlex Group of Companies verbindt haar naam aan het stadion van RBC Roosendaal. Het logo van het bedrijf dat actief is in de overslag van vloeibare ladingen zal derhalve vanaf heden op de gevel van het stadion prijken. De komende drie seizoenen draagt het stadion van RBC Roosendaal de naam MariFlex Stadion.

MariFlex is sinds 1980 wereldwijd actief in de overslag van vloeibare producten van schepen naar de wal, naar andere schepen of naar andere vormen van opslag/transport middelen. Er is een dusdanige expertise opgebouwd dat iedere klus tot een succesvol eind gebracht kan worden. De eigen equipement (pompen en powerpacks) die hiervoor wordt gebruikt wordt tegenwoordig zelf ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd, waardoor nu ook de verkoop van deze equipement tot de activiteiten behoort, waar men vroeger enkel op serviceverlening gericht was.

Het enthousiasme, de professionaliteit en de doelstelling van de firma om de grootste in zijn vakgebied van de wereld te worden, valt ook buiten de landsgrenzen op. Dit heeft geresulteerd in een partnership met een Amerikaans bergingsbedrijf welke dezelfde doelstelling heeft in haar vakgebied.

RBC Roosendaal komt uit in de Jupiler League en geniet hierdoor landelijke bekendheid, zegt directeur Ruud Cogels van MariFlex. Als (inter-)nationale speler richten wij graag in ieder geval op nationaal niveau de aandacht op ons bedrijf. Aangezien wij onze oorsprong in St. Maartensdijk hebben waren wij de afgelopen seizoenen al aan de club verbonden en dat beviel ons dusdanig goed dat wij de samenwerking graag intensiveren middels de naamsnoeming van het stadion. De strategisch zeer gunstige ligging van Roosendaal tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen is daarin een voorname factor. Daarnaast zullen wij RBC Roosendaal gebruiken voor relatiemanagement middels de business-unit die wij in het stadion hebben en vind ik het belangrijk dat we gezamenlijk voetbalactiviteiten bij regionale amateurclubs gaan stimuleren.

RBC Roosendaal is uiteraard bijzonder content dat een dergelijke nationale en internationale speler uit haar eigen regio zich op deze wijze aan de club verbindt.

Bron: RBCRoosendaal.nl




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd