RBC in zee met Fonds Gehandicaptensport

Gepost door:Nieuwkomer // 2009-07-10 00:00:00 // 2849 keer bekeken

De Telegraaf meldt dat volgend jaar het logo van Fonds Gehandicaptensport op de shirts van RBC Roosendaal zal prijken. RBC ontvangt hiervoor geen vergoeding, waarmee ze in het voetspoor treden van Barcelona dat belangeloos met Unicef op de borst speelt.

Directeur Jan Pollemans over dit initiatief: Anno 2009 dien je als betaald voetbalorganisatie goed na te denken over de waarden die je als club wenst uit te stralen. In Fonds Gehandicaptensport hebben we een sympathieke partner gevonden. Wij zijn ervan overtuigd dat we door de positieve impact van dit partnership indirect ook financieel zullen profiteren.

Bob van Oosterhout, directeur van Triple Double sportmarketingbureau, dat beide partijen koppelde: Fonds Gehandicaptensport heeft enkele grote internationale bedrijven en aansprekende Nederlanders als partners. RBC komt dus in een league terecht die eigenlijk voor een club van dergelijke grootte onbereikbaar is. Ze gaan het G-voetbal omarmen en de jeugdafdeling zal bij dit project betrokken worden. RBC zal er veel goodwill mee kweken en dat gaat zich op den duur uitbetalen.

Het wachten is vooralsnog op een officile bevestiging langs RBC-zijde.

De officile bevestiging is er. Rond 16.00 uur meldde RBC Roosendaal op haar site dat Fonds Gehandicaptensport het komende seizoen op de shirts zal prijken. Jammer dat het integrale bericht om 12.00 uur al te lezen was op de site van Triple Double.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd