Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC Roosendaal begonnen aan de voorbereiding

Gepost door:ForzaRbc // 2009-06-22 00:00:00 // 2810 keer bekeken

RBC Roosendaal is maandagmorgen om 11:00 uur begonnen met de eerste training en de voorbereiding op komend seizoen. In plaats van Sportcomplex Vierhoeven stonden de mannen van trainer/coach Rini Coolen nu op het trainingsveld van sv Moc'17 te Rozenoord. Op veld 10 wel te verstaan. Dit veld bevindt zich geheel achterin tussen de hockeyvelden van TEMPO.

Met een handjevol supporters en de aanwezige pers langs de lijn mocht de selectie, diein totaal uit 21 man bestond,als eerste enkele loopoefeningen doen.

Ook de spelers Tim Peters, Patrick Duarte en Arjan Christianen waren weer van de partij.

Na enkele loopsessies werd de selectie aan het werk gezet met de bal, waar ook de keepers aan meededen.

Even later gingen de doelmannen mee met keeperstrainer Roland Jansen om aan het echte keeperswerk te beginnen.

De overige spelers begonnen aan een partijtje zonder doel. Met uitzondering van Duarte, die pas enkele dagen uit het gips is. De buitenspeler trainde apart en zette zijn herstel voort.

RBC Roosendaal is momenteel nog op zoek naar drie basisspelers. Het gaat om een nummer vier, vijf en een nummer tien, zo liet Rini Coolen weten. De nummer vijf is geen verdediger, maar een linkermiddenvelder, zoals eerder duidelijk werd.

De nummer tien moest eigenlijk Marcel van der Sloot worden, aangezien Coolen graag om hem zijn elftal wilde bouwen. Nu deze voor FC Dordrecht heeft gekozen moet RBC op zoek naar een nieuwe en geschikte speler voor die positie. Wie dat wordt is niet bekend. Momenteel is alleen John Schot een 'echte' nummer tien, maar deze lijkt niet de gewenste basisspeler te zijn.

Ook de nummer vier, die wel een verdediger is, is onbekend. Het zal in ieder geval om een linksback gaan.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd