RBC wil Van der Sloot terughalen

Gepost door:Nieuwkomer // 2009-05-14 00:00:00 // 3108 keer bekeken

Rini Coolen geeft in BN/De Stem schoorvoetend toe dat hij erg gecharmeerd is van Marcel van der Sloot. Ja, een speler als Marcel van der Sloot, die er per seizoen zes of zeven vrije trappen in kan schieten, wil ik er volgend seizoen graag bij halen. Hij staat bovenaan het lijstje van spelers die ik graag wil hebben. Van onderhandelingen is overigens nog geen sprake!

Ook Van der Sloot, die tussen 2001 en 2003 tien maal voor RBC uitkwam, sluit een terugkeer niet uit. Ik vind RBC nog altijd een mooie club. Maar op dit moment is het niet aan de orde. Eerst eens kijken wat mijn huidige club met mij wil. Hij woont nog steeds in Roosendaal en spreekt wel eens met directeur Jan Pollemans. Daarnaast is hij regelmatig te zien bij de trainingen van RBC.

De 28-jarige middenvelder staat ook volgend seizoen nog onder contract bij De Graafschap, dat hem dit seizoen verhuurde aan FC Dordrecht. De plannen van de Superboeren met Van der Sloot zijn afhankelijk van het resultaat dat ze uiteindelijk boeken in de play offs om degradatie te ontlopen.

Van der Sloot strijdt momenteel met zijn ploeg om promotie naar de eredivisie. Afgelopen dinsdag was hij vrijwel de hele wedstrijd onzichtbaar maar tekende met een schitterende vrije trap wel voor de 0-2. Tot slot meldt hij het prima naar zijn zin te hebben in Dordt. Wat wil je? We zijn de best presterende club in de eerste divisie na de winterstop en hebben nu al negen duels op rij gewonnen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd