Programma jeugd zaterdag 28 maart

Gepost door:Rbcfan // 2009-03-26 00:00:00 // 2575 keer bekeken

Zaterdag weer 3 wedstrijden op Vierhoeven waar tussen 1 topwedstrijd zit die van de B1 tegen NEC B1.

RBC A1 ontvangt Barendrecht A1. De ploeg uit Barendrecht is reeds gedegradeerd uit de 1e divisie en won tot dusver dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. RBc A1 oefende vorige week in Amsterdam tegen Ajax A2 en verloor er nipt met 1-0. Winst tegen Barendrecht betekent een vastere positie in de middenmoot voor het team van Robert Molenaar.

RBC B1 speelt thuis tegen naaste belager NEC B1. Beide ploegen staan in de top van de 1e divisie met exact hetzelfde aantal punten maar het doelsalde van RBC (+28) is veel beter dan van de Nijmegenaren (+15). Bij winst houdt RBC de druk op de koploper RKC Waalwijk en is er nog van alles mogelijk in de resterende 3 wedstrijden. De uitwedstrijd in Nijmegen eindigde na een boeiend gevecht in 1-1.

RBC C1 won afgelopen week knap van Excelsior met 2-1 waardoor het een plaatsje steeg in de rangschikking maar allerminst veilig is. Zaterdag treft de ploeg het niet wanneer het Sparta Rotterdam C1 op bezoek krijgt. De ploeg uit de Maasstad stevent rechtstreeks af op het kampioenschap en willen uiteraard geen steek laten vallen in Roosendaal. Voor RBC dus een loodzware opgave om de punten binnen te houden maar wie weet wat de overwinning van vorige week teweeg heeft gebracht bij de jongens van Erwin de Nijs.

RBC D1 voelt ineens de hete adem van Willem II D1 in de nek. Nadat het er lang naar uit had gezien dat 3 ploegen in de 1e divisie de boventoon voerde PSV, MVV en RBC, zijn de Tilburgers er geruisloos naar toe geslopen. RBC speelt zelf de uitwedstrijd tegen de nummer 6 FC Den Bosch D1 en bij winst kan het weer goede zaken doen voor plaats 3 temeer omdat Willem II de lastige uitwedstrijd tegen de aanstaande kampioen PSV D1 voor de boeg heeft.

RBC D2 gaat op bezoek bij de nummer laatst in de Hoofdklasse A, VVR D1. RBC zal er alles aan gelegen zijn om de 2e positie in haar bezit te krijgen zeker na de nederlaag van Dongen D1 vorige week. VVR is met alle respect de ideale tegenstander om de greep naar die positie te maken.

Programma:
RBC A1 - BVV Barendrecht A1, aanvang 14.45 uur
RBC B1 - NEC B1, aanvang 12.30 uur
RBC C1 - Sparta Rotterdam C1, aanvang 10.30 uur
FC Den Bosch D1 - RBC D1, aanvang 10.30 uur
VVR D1 - RBC D2, aanvang 09.00 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd