Seizoen Tim Peters voorbij

Gepost door:Nieuwkomer // 2009-02-17 00:00:00 // 2913 keer bekeken

Uiteraard was er afgelopen vrijdag, na de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Zwolle, sprake van euforie in Roosendaal. Gevierde man was Tim Peters die beide doelpunten voor zijn rekening nam.

In BN/De Stem werd de status van de Hagenaar aardig weergegeven met Tim Peters ws de man die scoorde in wedstrijden waarin hij de slechtste speler van het veld was. Vrijdag werd Peters de man, die scoorde in een wedstrijd waaraan hij eigenlijk niet eens mee zou doen.

Ook Rini Coolen stak de loftrompet: Dit was opnieuw een goede teamprestatie. We hebben sinds de winterstop een bredere selectie en dat betekent dat je er ook moet staan als je eigenlijk geen basisplek hebt. Tim (Peters) liet dat op voortreffelijke wijze zien."

In de Jupiler Top ELF werd Peters zelfs verkozen tot de beste speler van speeldronde 26!

Maar gistermiddag sloeg het noodlot toe. Tijdens de training verliet Peters na een onfortuinlijke botsing met Melvin Fleur strompelend het veld. Tim heeft zijn kuitbeen gebroken en enkelbanden aan de binnenkant gescheurd, welke inmiddels zijn gehecht. Ook zijn er twee pinnen in zijn enkel aangebracht om zijn enkelvork te stabiliseren. Pas in april of mei wordt hij weer terug verwacht. Dan loopt het seizoen ten einde. Hij zal nu zes weken in het gips moeten, alvorens die pinnen weer worden verwijderd en hij aan optrainen kan gaan denken. Al bij al vermoeden we dat hij zeker drie maanden nodig heeft om volledig te herstellen, aldus fysiotherapeut Marijn Ewijk.

RBCFans wenst de 23-jarige vleugelaanvaller, die tot op heden goed was voor 8 treffers, een spoedig herstel.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd