Interviews
Meest recente interviews

Jong RBC wint ook van MVV

Gepost door:Rbcfan // 2009-02-16 00:00:00 // 2677 keer bekeken

Jong RBC zet zijn zegereeks voort. Na de winst op Jong FC Eindhoven vorige week moest vandaag Jong MVV eraan geloven.In de 5e minuut van de blessuretijd scoorde Ralf Seuntjes de winnende treffer voor de kampioenskandidaat uit Roosendaal.

Trainer Robert Molenaar zag zijn ploeg in de negende minuut de voorsprong pakken, toen linksback Robin van Nijnatten een vrije trap tegen de touwen schoot. RBC verzuimde door te drukken en liet de spaarzame kansen onbenut, waardoor MVV af en toe gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker kon komen. In de tweede helft viel alsnog de 1-1. Invaller Yama Sharifi trok zijn voet terug in plaats van het duel aan te gaan en dat gaf Sjoerd Winkens de kans op te stomen en uit te halen. Doelman Nick de Jong zag de zwabberbal langs zich in het doel verdwijnen.

Dewedstrijd leek op een (terecht) gelijkspel af te gaan, maar in de slotseconde schoot spits Ralf Seuntjens op aangeven van Issam Ahmar el Hank zijn ploeg vanuit een lastige hoek naar de2-1. Jong RBC staat voorlopig aan kop in de eerste divisie B met n punt voorsprong op NAC. Helmond Sport heeft twee punten achterstand, maar heeft ook een duel minder gespeeld.