RBC B1 walst over Eindhoven B1

Gepost door:Rbcfan // 2009-02-15 00:00:00 // 2775 keer bekeken

RBC B1 heeft de competitiewedstrijd tegen Eindhoven B1 met 6-0 gewonnen. Bij rust leidde de thuisploeg met 2-0 door doelpunten van Masoud Osmanie. Na de rust waren de Roosendalers echt los en bouwde het gestaag de voorsprong uit met nog 4 rake treffers tegen de nummer laatst van de 1e divisie. Doelpunten na rust kwamen op naam van Pepijn Veerman, Masoud Osmanie, Rick Dielemans en Sander Kruis. Door deze winst is RBC weer gestegen naar de 3e plaats met slechts 2 punten achterstand op koploper Willem II.

RBC A1 bewees zichzelf een zeer slechte dienst tegen Eindhoven A1. RBC A1 die de voorgaande 2 wedstrijden gewonnen had delfde nu op eigen veld het onderspit tegen het laaggeklasseerde FC Eindhoven met 1-2. Bij de rust stonden de gasten al met 0-2 voor waarbij vooral de 1e goal een beauty was. RBC deed zelf na rust nog iets terug door een benutte strafschop van Thomas van den Houten maar verder kwam de ploeg van Robert Molenaar niet.

RBC C1 trof in PSV C1 een sterke tegenstander en dat liet zich gelden in de uitslag. De gasten uit de lichtstad waren met 0-5 te sterk voor het Roosendaalse team. RBC zag nummer voorlaatst Spartaan '20 een punt inlopen en heeft nu nog maar een voorsprong van 5 punten op 1 van de degradatieplaatsen dus alle hens aan dek voor dit team.

RBC D1 en MVV D1 hielden elkaar in evenwicht in Maastricht. Beide topploegen uit de 1e divisie wisten niet tot scoren te komen zodat de beginstand tevens ook de eindstand was. Jammer voor de lange reis die daarvoor gemaakt moest worden, volgende keer maar schriftelijk afwerken.

RBC D2 kwam tegen Roosendaal D1 niet verder dan een 1-1 gelijkspel waar winst zeer welkom zou zijn geweest. Enige pluspunt van dit resultaat is dat het Roosendaal D1 achter zich houdt, maar dat het zicht op een eventueel kampioenschap nu toch wel verder weg lijkt.