Programma jeugd zaterdag 14 februari

Gepost door:Rbcfan // 2009-02-12 00:00:00 // 2645 keer bekeken

Mochten de weersomstandigheden en de toestanden van de velden ons dit weekend goed gezind zijn, dan krijgen we zaterdag weer 4 leuke wedstrijden voorgeschoteld op Vierhoeven. Zowel de A1, als de B1, C1 en D2 komen dan in actie. Enkel de D1 heeft een uitwedstrijd voor de boeg.

RBC A1 ontvangt het laaggeklasseerde FC Eindhoven A1 thuis. Na 2 opeenvolgende overwinningen is dit een uitgelezen kans om nog verder te kunnen stijgen in de rangschikking. De uitwedstrijd in Eindhoven werd door RBC met 0-4 gewonnen.

RBC B1 ontvangt eveneens FC Eindhoven. De B1 van die club staat laatste in de 1e divisie B met slechts 4 punten uit 13 wedstrijden. RBC daarentegen doet nog volop mee voor de prijzen maar dan moet deze wedstrijd wel gewonnen worden. Uit waren de jongens uit Roosendaal met 0-4 de meerdere, maar een kat in het nauw kan rare sprongen maken, dus is het team gewaarschuwd.

RBC C1 ontvangt PSV C1. Geen gemakkelijke opgave weer voor het team van Erwin de Nijs maar na de winst vriendschappelijk vorige week tegen JVOZ kan er wat meer zelfvertrouwen in de ploeg geslopen zijn. Bij winst neemt RBC C1 meer afstand van de onderste plaatsen.

RBC D1 heeft als enige ploeg dus een uitwedstrijd voor de boeg en niet de minste. Het team van Gijs v/d Bom reist af naar Maastricht om aan te treden tegen MVV D1. Samen met PSV zijn dit de 3 ploegen die de dienst uitmaken in de 1e divisie B. De overige teams staan al mijlenver achter op dit trio. In de thuiswedstrijd deelden beide ploegen de punten, het werd toen 2-2. Wie weet hoe het deze keer zal eindigen.

RBC D2 ontvangt Roosendaal D1. Voor RBC blijft het iedere wedstrijd opnieuw zaak om geen punten te verspelen om zodoende in het spoor van koploper Alliance D1 te blijven. Voor de winterstop was Roosendaal D1 verantwoordelijk voor het 1e puntverlies van RBC D2, het bleef daar uiteindelijk 0-0.

Programma:

RBC A1 - FC Eindhoven A1, aanvang 14.45 uur
RBC B1 - FC Eindhoven B1, aanvang 12.30 uur
RBC C1 - PSV C1, aanvang 10.30 uur
MVV D1 - RBC D1, aanvang 14.30 uur
RBC D2 - Roosendaal D1, aanvang 09.15 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd