Interviews
Meest recente interviews

Jong RBC wint ook in Eindhoven

Gepost door:Rbcfan // 2009-02-09 00:00:00 // 2786 keer bekeken

Jong RBC blijft in de race voor het kampioenschap. Vanavond werd in het Jan Louwers stadion in Eindhoven jong FC Eindhoven met 0-4 aan de zegekar gebonden.

RBC kwam in de 8e minuut al op voorsprong toen Filip Chlup een strafschop verzilverde. Op slag van rust was hij wederom succesvol middels een raak schot van zo'n 20 meter.

In het 2e bedrijf werden de doelpunten gescoord door Ralf Seuntjes. In de 52e minuut zorgde hij voor de 0-3 en 8 minuten later scoorde hij op miraculeuze wijze de 0-4 via de doelman en de onderkant van de lat. Door deze overwinning komt Jong RBC nu op 27 punten uit 14 wedstrijden met de wetenschap dat koploper Jong Helmond Sport onderuit ging tegen FC Dordrecht. De Helmonders hebben een voorsprong van slechts 1 punt op de ploeg van Robert Molenaar.

RBC heeft wel de minst gepasseerde achterhoede van de 1e divisie B. In 14 wedstrijden incasseerde het slechts10 tegentreffers.

Met dank aan Mister RBC voor de info vanuit Eindhoven.